Home > Audio, Tv en Foto > Fotografie - Camera's - Digitaal

Nikon D5000

Prijs: Bieden
Regio: Duiven, Gelderland
Sinds: 7 aug, 5:00
Bekeken: 0
AD ID: P9N35E19
Voorzichtige handel, om te voorkomen dat bedrogen
Foto's

Kenmerken

Conditie: Gebruikt

Type: Spiegelreflex

Merk: Canon

Beschrijving

De D5000 is een krachtige en veelzijdige spiegelreflexcamera, waarmee u prachtige foto's en high-definition D-movie-films met geluid kunt maken. De camera is zeer eenvoudig in het gebruik en beschikt over een groot aantal automatische functies die u helpen de gewenste foto's te maken. Daarnaast beschikt de camera over een DX-formaat beeldsensor van 12,3 megapixels die garant staat voor uitzonderlijk gedetailleerde beelden. Dankzij de innovatieve kantelbare LCD-monitor kunt u gemakkelijk fotograferen vanuit elke hoek en krijgt het gebruik van livebeeld een geheel nieuwe dimensie. Ongeacht of u foto's of bewegende beelden vastlegt, kunt u de monitor kantelen of draaien om opnamen van boven, van onderen of van opzij te maken of voor zelfportretten. Dankzij een groot aantal automatische onderwerpsstanden kunt u eenvoudig scherpe beelden vastleggen in uiteenlopende situaties, terwijl u met diverse retoucheerfuncties foto's in de camera kunt verbeteren. Met zoveel krachtige functies in een compacte, lichte body is de D5000 uitermate geschikt om overal mee naartoe te nemen en om verbluffende opnamen vanuit elke gewenste hoek te maken.
Dankzij de kantelbare 2,7-inch LCD-monitor, die naar beneden wordt geopend, kunt u gemakkelijk foto's maken vanuit elke gewenste hoek, terwijl u toch een goede grip op de camera houdt. Wanneer u de monitor niet gebruikt, kunt u deze ter bescherming zo sluiten dat het LCD-scherm naar de camera is gericht.
Met D-movie kunt u prachtige HD-films (high-definition) met geluid opnemen. De grote beeldsensor en hoge ISO-gevoeligheid van de camera produceren een uitzonderlijke beeldkwaliteit. U kunt uiteenlopende verwisselbare NIKKOR-objectieven gebruiken om filmische effecten te creëren en u kunt uw films weergeven op de camera of op een HDTV.
Livebeeld met meevolgende scherpstelling: in de livebeeldstand kunt u beelden kadreren op de LCD-monitor. Vier eenvoudig te selecteren AF-standen zorgen voor scherpe resultaten: gezichtprioriteit-AF, breedveld-AF, normaal veld-AF en AF met meevolgende scherpstelling, waarbij de camera blijft scherpgesteld op een bewegend onderwerp, zelfs als dit kort het beeld verlaat.
Dankzij de DX-formaat CMOS-beeldsensor van 12,3 megapixels kunt u prachtig gedetailleerde foto's vastleggen en zijn verbluffend scherpe vergrotingen mogelijk.
Hoge lichtgevoeligheid (ISO 200-3200), uitbreidbaar tot maximaal ISO 6400 (equivalent) en minimaal ISO 100 (equivalent). Doordat u kortere sluitertijden kunt gebruiken, neemt de kans op onscherpte bij opnamen van snelbewegende onderwerpen of bij weinig licht aanzienlijk af.
Geïntegreerd stofverwijderingssysteem: het systeem voor beeldsensorreiniging en het Airflow Control-systeem zorgen dat de beeldsensor van de camera stofvrij blijft. Dit levert heldere beelden zonder stofvlekken op.
Geavanceerde autofocus met een veelzijdig Multi-CAM100 11-punts AF-systeem voor een snelle en nauwkeurige autofocusdekking over het gehele beeld. Vier AF-veldstanden, waaronder AF met 3D-tracking, zorgen voor scherpe resultaten, ongeacht of het onderwerp zich niet in het midden bevindt, snel beweegt of volstrekt onvoorspelbare bewegingen maakt.
Het systeem voor onderwerpherkenning optimaliseert de belichting, de autofocus en de witbalans vlak voordat de sluiter wordt ontspannen. Dit levert nauwkeurige opnamen en scherpe beelden op.
EXPEED-beeldverwerkingssysteem voor optimale prestaties en de hoogste beeldkwaliteit.
Actieve D-Lighting behoudt automatisch details in hoge lichten en schaduwen voor schitterende beelden met een natuurlijk contrast. Deze functie wordt toegepast op het moment dat u de foto maakt, biedt vier sterkteniveaus en kan handmatig of automatisch worden geactiveerd.
In de onderwerpsstanden worden camera-instellingen, waaronder Picture Controls en actieve D-Lighting, automatisch aangepast, zodat u niet meer hoeft te gokken in lastige fotosituaties en het resultaat altijd optimaal is. Draai de keuzeknop eenvoudig naar SCENE en maak een keuze uit de meestgebruikte standen. Voorbeeldfoto's op de monitor helpen u de juiste stand te selecteren, waarbij u de keuze hebt uit negentien standen.
Met het uitgebreide retoucheermenu kunt u beelden in de camera bewerken en verbeteren. Er zijn uiteenlopende foto-effecten beschikbaar, waaronder perspectiefcorrectie, zacht filter en lijntekening, dat een foto verandert in een lijntekening.
Met behulp van Picture Controls kunt u het uiterlijk en de sfeer van foto's of D-movie-films aanpassen voordat u de opname maakt. U hebt de keuze uit zes instellingen: Standaard, Levendig, Neutraal, Monochroom, Portret en Landschap.
Zeer duurzame sluiter met een gebruiksduur van 100.000 cycli voor een uitzonderlijke betrouwbaarheid. De sluiter is uitgebreid getest op volledig geassembleerde camera's en werkt zeer nauwkeurig.
In de stille opnamestand wordt het geluidsvolume van de interne mechanismen van de camera op het moment dat de ontspanknop wordt ingedrukt, aanzienlijk verminderd, waardoor deze stand zeer geschikt om foto's te maken van slapende baby's.
Uitgebreide weergavefuncties, zoals een kalenderweergave, waarin beelden worden geordend op de datum en tijd waarop ze zijn gemaakt, een miniatuurweergave met 72 beelden en histogrammen van vergrote delen van een foto. HDTV-compatibiliteit: dankzij de ingebouwde HDMI-aansluiting (High Definition Multimedia Interface) kunt u uw foto's en films eenvoudig bekijken op een HDTV. U hoeft enkel uw camera met een compatibele HDMI-kabel op de tv aan te sluiten.
NIKKOR-objectieven: de camera is geoptimaliseerd voor gebruik met AF-S en AF-I NIKKOR-objectieven, die bekendstaan om hun uitstekende scherpte, heldere contrast en nauwkeurige kleurreproductie.
GPS (Global Positioning System) is beschikbaar via de optionele eenheid GP-1, die op de camera kan worden bevestigd en automatisch locatiegegevens, zoals breedtegraad, lengtegraad, hoogte en tijd, als 'geotags' opslaat in de beeldgegevens (EXIF) van elke foto.

Bieden vanaf 175 euro.....

Verwante advertenties
Kenmerken Conditie: Zo goed als nieuw Beschrijving Compleet Nikon D5000 kit in prima staatInclusief 2 lenzen;1. af-s nikkor 18-55 mm 1:3.5-5.6G lens2. af-s nikkor 55-200 mm 1:4.5-5.6G lensInclusief 3 sd-kaarten;1. 2 maal 8GB Extreme HD Video (20mb/s)
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving Deze oplader is geschikt voor het laden van de accu vaneenNikon D5000Dit laadstation kan de accu extern opladen, geschiktvoor de accu:Nikon EN-EL9Nikon EN-EL9ANikon ENEL9Nikon ENEL9AU ontvangt: - Basisstation DT
Kenmerken Conditie: Nieuw Eigenschappen: Oplaadbaar Beschrijving Gratis post of bij ons ophalen. Klik op bezoek website voor alle prijzen van de diverse varianten voor dit product. Nieuw en met garantie.Op voorraad. Met 10% extra combinatie Korting.
Kenmerken Conditie: Zo goed als nieuw Type: Spiegelreflex Merk: Nikon Beschrijving Camera is in nieuwstaat.Heeft slechts 2042 clicks.Inclusief accu, acculader en riem. Informeer bij Foto Rooijmans in Budel.Eventuele verzendkosten zijn voor de koper.
Kenmerken Conditie: Gebruikt Type: Spiegelreflex Merk: Canon Beschrijving De D5000 is een krachtige en veelzijdige spiegelreflexcamera, waarmee u prachtige foto's en high-definition D-movie-films met geluid kunt maken. De camera is zeer eenvoudig in
Kenmerken Conditie: Nieuw Eigenschappen: Oplaadbaar Beschrijving Batterij EN-EL9 / ENEL9: NikonVervangende (niet originele) accu / oplaadbare batterijVoltage: 7,4 VCapaciteit: 1000mAhType: Li-ionVergelijkbaar met het origineel (EN-EL9 / ENEL9)Beveili
Kenmerken Conditie: Nieuw Type: Groothoeklens Beschrijving Nieuw: Groothoek-Teleconverter 52mm Telelens voor Nikon AF-S DX Geschikt voor:Nikon D5000 D5100 D3100 D3200 D80 D90 D7000 D40 D60
Kenmerken Conditie: Nieuw Type: Groothoeklens Beschrijving Ik bied hier een zo goed als nieuwe tokina 12 -24 lens aan. Deze is geschikt voor nikon cameras. Ik heb hem zelf gebruikt op een Nikon D5000. Met deze lens zijn maximaal 30 fotos gemaakt, waa
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving Verschillende battery grips uit voorraad leverbaar.Verkrijgbaar voor de volgende merken: Canon/Nikon/Sony/PentaxBetaling kan veilig en snel op onze webshop met iDeal of Paypal.Levering binnen 48 uur!Hieronder ee
Kenmerken Conditie: Gebruikt Type: Standaardlens Eigenschappen: Zoom Beschrijving Te koop: Tamron SP AF 17-50mm XR DI II /2.8 VC met beeldstabilisatie (voor Nikon mount)De ideale basislens, erg lichtsterk en zoom van redelijk groothoek tot ingezoomd.
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving Prijs is inclusief verzendkosten. Direct uit voorraad leverbaar. De Shanny SN600N is een solide basis flitser met een hoog vermogen (richtgetal 60). Uiteraard is hij voorzien van alle gangbare functies als High
Beschrijving Beperkt de hoeveelheid verspreid licht die in de zoeker valt met dit oculair rubber geschikt voor de Nikon D5000Voor 23:59 besteld? Zelfde werkdag verzonden!Waarom CameraNU.nl?Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending Tele
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving Shanny SN910+De Shanny SN910+ is een goed en goedkoop alternatief voor de Nikon SB-910, met vergelijkbare functies maar met richtgetal 60.Alle gangbare flitsfuncties zijn aanwezig, zoals flitsen op het 1e of 2e
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving Shanny SN600NDe Shanny SN600N is het basis model van Shanny, geschikt voor Nikon camera's.De flitser is voorzien van alle gangbare mogelijkheden die de originele Nikon flitser ook heeft. Maar dan voor een f
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving Tot 8 meter afstand draadloos fotograferen.Geschikt voor vele Nikon DSLR camera's. (ORIGINELEEL)Geschikt voor o.a. de volgende modellen:Nikon D40Nikon D40xNikon D50Nikon D60Nikon D70Nikon D70sNikon D80Nikon
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving Gratis verzending!De Nikon GP-1A GPS Unit kan u aansluiten op uw Nikon spiegelreflexcamera om de exacte locatie van de camera vast te leggen op het moment dat u een foto maakt.De locatiegegevens zoals breedtegra
Kenmerken Conditie: Nieuw Type: Spiegelreflex Beschrijving De volgende grips op voorraad en direct leverbaar. Batterijgrip voor de Nikon D5000. € 40,-Batterijgrip voor de Nikon D60. € 45,- MeiKeBatterijgrip voor de Nikon D40. € 45,- MeiKe Het is een
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving De Nikon ML-L3 gaat over twee kanalen gaat, kunt u het toestel zelfs vanaf 8 meter afstand automatisch besturen.Automatisch foto's maken, beeld per beeld.Handig als u een groepsfoto wilt maken en er zelf gr
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving De battery grips van Aputure zijn zeer voordelig van een hele goede kwaliteit, geschik voor de meest gangbare camera's van Canon en Nikon. Leverbaar v.a. € 45,- Beschikbaar voor: CanonCanon EOS 1100D € 109,00Can
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving MH-23 ACCULADER VOOR NIKON D40, D60, D3000, D5000Lader, Oplader voor Nikon EN-EL9 Accu.Garantie 1 jaar. Compatibel met batterij: Nikon EN-EL9. INPUT: AC 100V~240V 50/60Hz, 0.2a.OUTPUT: 8.4V-0.9a. Geschikt voor o

Advertentie