Home > Cd's en Dvd's > Dvd's - Actie

19514 - 8mm2

Prijs: € 1,99
Regio: Nijmegen, Gelderland
Sinds: 12 jul, 11:04
Bekeken: 0
AD ID: 970DD14G
Voorzichtige handel, om te voorkomen dat bedrogen
Foto's

Kenmerken

Conditie: Nieuw

Beschrijving

8mm2

David Huxley (Johnathon Schaech) is een veelbelovende jonge politicus die alles op het spel zet als hij betrokken raakt in de wereld van obscure peep shows, stripclubs en live internet seks. David en zijn verloofde Tish (Lori Heuring) komen erachter dat hun triootje met een sexy jong model is gefilmd. Ze krijgen namelijk een anonieme email waarin een absurd hoog bedrag aan losgeld wordt gevraagd voor de originele opnames. Tijdens hun zoektocht naar de afperser wordt David ontvoerd en nu moet Tish 5 miljoen dollar losgeld betalen want anders komt het eens zo veelbelovende leven van David tot een abrupt einde.

Sjoppertjes.nl
Een winkel met lifestyle en modeaccessoires.
Groenestraat 173
6531 HE NIJMEGEN

Bij bestellingen via Sjoppertjes.nl krijgt u altijd 10% korting. Bestelt u 2 producten dan ontvangt u 20% korting en bij 3 of meer producten zelfs 25% korting op uw aankopen. Dit bovenop de al afgeprijsde artikelen. Bovendien ontvangt u ook nog spaarpunten over uw aankopen.

Sjoppertjes.nl is een leerwerkbedrijf voor jongeren met een arbeidsbeperking.
Verwante advertenties
Kenmerken Conditie: Nieuw Beschrijving 8mm2David Huxley (Johnathon Schaech) is een veelbelovende jonge politicus die alles op het spel zet als hij betrokken raakt in de wereld van obscure peep shows, stripclubs en live internet seks. David en zijn ve

Advertentie